Sa më do nga 1-10: Kiara befason Luizin me përgjigjen e saj

Luizi dhe Kiara kanë diskutuar mbrëmjen e djeshme deri në orët e vona në lidhje me raportin e tyre brenda shtëpisë së Big Brother Vip.

Kiara tha se ka frikë të dojë dikë shumë pasi në përgjithësi gjërat e bukura që ka kaluar në jetë nuk kanë zgjatur shumë.

Këngëtari e pyeti atë se sa e do nga 1-10, dhe Kiara befasoi duke i vendosur marrëdhënies së tyre një notë më të lartë nga sa mendohej.

Pjesë nga diskutimet mes tyre

Kiara: Nuk dua të dua një njeri shumë. Kam frikë. Më duket sikur gjërat e bukura mbarojnë. Nuk më zgjasin shumë.

Luizi: Mos vallë je duke më thënë që ke rënë në dashuri me mua

Kiara: Nuk e di. Kam disa shenja që më shqetësojnë. Për mirë

Luizi: Mos mendo kurrë se ta marr për dobësi. As nuk e shfrytëzoj dhe të them ia ra brenda kjo tani

Kiara: Po them që zakonisht që gjërat e bukura që më kanë ndodhur, kanë mbaruar. Ndoshta tani ndryshon.

Luizi: E di kur është gjëja më e bukur, kur të hapet dera dhe futet një be bi vogël dhe futet në shtrat

Kiara: Të shijojmë pjesën tjetër njëherë, bebi thotë ky. Nuk të kam bërë kot ty ashtu. Nuk kisha pikë pëlquimi. Ka qenë zero vërtetë

Luizi: Sa është sot, ka ardhur koha me të pyetur?

Kiara: Është shtuar shumë

Luizi: Nga 1-10?

Kiara: 8

Luizi: 8? Çfarë janë ato të dyja? (qeshin)

Latest articles

Related articles