Makutëria e “kartelit të qumështit” ska kufi! Ja çfarë po ndodh me çmimet e bulmetit

Ervin Resuli

Te pa ngopur me fitimet qe arketojne nga qumeshti blegtorve sot zgjaten doren dhe ne xhepin e konsumatorit .

Te rrisesh cmimin me 38% mbi fitimet qe ke pasur nga cmimi me pare eshte tu fuses doren ne xhep konsumatorve .

Autoriteti i Konkurrencës Autoriteti Kombetar i Ushqimit Drejtoria e Pergjitheshme e Tatimeve duhet te hetojne kete abuzim ne dem te konsumatorit , kartelat teknike te prodhimit te nenprodukteve te qumeshtit duhet hetuar per abuzime te renda qe ben industria e qumeshtit !

Latest articles

Related articles