Fillon “Java e Martesës” – historia 12 vjeçare e një aktiviteti që ndihmon familjen shqiptare

Shumë shpejtë fillon edicioni i 12-të i Javës së Martesës (7-14 Shkurt). Kjo lëvizje bazë synon të inkurajë të gjithë Shqiptarët që janë të martuar të investojnë në martesën dhe familjen e tyre. Kur martesat lulëzojnë i gjithë kombi forcohet, por kur ato dështojnë atëherë ne të gjithë i hamë pasojat – sidomos brezi i ri! Familja është thesari më i madh që kemi dhe gjatë këtyre vitëve të fundit ka vuajtur shumë. Le ta festojmë dhe ta mbështesim.
A mund të na ndihmoni që së bashku të bëjmë një “zhurmë pozitive”? A mund të uroni Shqiptarët “Gëzuar Javën e Martesës!” në social media, përpara kamerave dhe në mënyra të ndryshme krijuese në sferën e influencës që keni?
Do të vlerësoja shumë mbështetjen tuaj.
Me respekt,
Ned Spiecker
Themeluesi i lëvizjes
“Java e Martesës” Shqipëri

Latest articles

Related articles