Efi më e lumtur se kurrë pas daljes së Amosit/ Çfarë mendojnë opinionistët


Opinionistja dhe ish-banorët komentuan daljen e Amosit.

Arbër: Për të gjithë ishte e papritur. Amos diku ka çaluar, duke e cikësuar veten si më lart në krahasim me të tjerët. Ai mund të jetë një aktor i mirë, por nuk është lojtar i mirë për të përballuar lojën e Big Brother.

Zhaklin: Kjo vështirësia për të shpalosur veten, dhe gjithë kjo ego, ka krijuar një hendek shumë të madh me Amosit, teatrit dhe publikut.

Bjordi: Pajtohem me opionistët. Amos u fut në shtëpi me një bagazh dhe botë të madhe.

Efi: Nuk kam koment.

Xhoni: E vërtetë që Amosi ka qenë shumë i ngurtë në shtëpi.

Zhaklina: U gjykua shumë nga publiku për humorin e zi

Latest articles

Related articles