Përkeqësim i motit , pezullohet lundrimi në në Portin e Durrësit dhe atë të Barit

Moti i keq dhe deti i trazuar ka sjellë anulimin e disa lundrimeve në Portin e Durrësit dhe atë të Barit.

Sipas Autoritetit Portual Durrës, kompanitë e lundrimeve bëjnë të ditur se dy tragetet që ishin parashikuar mbrëmjen e sotme nga Porti i Durrësit drejt Barit, do të anulojnë lundrimet.

Po kështu nuk do të ketë nisje të trageteve sot nga Durrësi drejt Barit dhe anasjelltas.

NJOFTIMI
Referuar parashikimeve të Kapitenerisë së Portit të Durrësit mbi situatën e motit në orët në vijim, Kompanitë e lundrimeve bëjnë të ditur se dy tragetet që ishin parashikuar mbrëmjen e sotme nga Porti i Durrësit drejt Barit, do të anulojnë lundrimet.

Pra, si pasojë e kushteve të motit që pritet të përkeqësohen në orët e ardhshme, nuk do të ketë nisje të trageteve sot, dt.04.02.2023, nga Durrësi drejt Barit dhe anasjelltas.

Linja Durrës-Ankona-Durrës do të vazhdojë normalisht.

Do ju mbajmë të informuar për çdo informacion në vijim.

Latest articles

Related articles