Kievi: 30 mijë ushtarë rusë kanë zbarkuar në Mariupol

Rreth 10,000- 15,000 ushtarë rusë kanë mbërritur në Mariupol javën e fundit, duke e çuar numrin e përgjithshëm të ushtarëve të Federatës në qytetin e pushtuar juglindor të Ukrainës në 30,000.

Kjo u raportua nga këshilltari i kryetarit të bashkisë, Petro Andryushchenko.

“Ka rreth 30,000 pushtues, të përqendruar në Mariupol dhe zonave përreth tij. Për këto trupa, prioritet siç duket do të jetë sulmi në Vugledar dhe Zaporizhzhia, tha ai.

Latest articles

Related articles