đź”´Alda Klosi “komardarja” e shpĂ«timit nga debati pĂ«r McGonigal-Rama


Nga Dash Sula, deputet i PD

QĂ« nga mbrĂ«mja e djeshme mediat janĂ« mbushur me lajme nga arrestimi i zyrtares qĂ« ruante paratĂ« e vjedhura nga qytetarĂ«t nĂ« dyshek. Madje edhe prokuroria duket se Ă«shtĂ« treguar bujare pikĂ«risht tani pĂ«r tĂ« shpĂ«rndare dĂ«shmitĂ« e “skifteres” sĂ« zyrtarĂ«ve Rozeta.D.
đź“ŤNĂ« fakt vendqĂ«ndrimi i Klosit Ă«shtĂ« ditur qĂ« nĂ« ditĂ«n e parĂ« kur u zbuluan paratĂ« e deklaruara, dhe ajo do tĂ« kishte shijuar jetĂ«n e saj, por “fatkeqĂ«sisht” pĂ«r tĂ« qeverisĂ« i ndodhi njĂ« thagmĂ« mĂ« e madhe, skandali McGonigal ndaj duhej arrestuar qĂ« debati tĂ« orientohet drejt saj dhe jo te i pari i qeverisĂ«.
Ky është një skenar i përsëritur tashmë që sa herë që qeveria ndodhet në rrezik për shkak të një skandali, një tjetër skandal del për të shpërqëndruar opinionin publik.
Ndaj edhe nëse e keni vëne re, për të marrë me të mirë qytetarët për të mbulu skandalin, qeveria ka vazhduar për tre ditë rresht duke ulur çmimin e karburantit.
Vëmendja këtu mund të ikë nga McGonigal por Kongresi Amerikan i merr seriozisht gjërat.

Latest articles

Related articles