Ndihmës Sekretarja amerikane e shtetit vizitë në Tiranë, ja çfarë pritet të diskutohet

Ndihmës Sekretarja për Byronë e Popullsisë, Refugjatëve dhe Migracionit, Julieta Valls Noyes do të udhëtojë në Katar dhe Shqipëri nga 4-10 shkurt.

Në Doha, Katar dhe Tiranë e Shëngjin, Shqipëri, Ndihmës Sekretarja Noyes do të takohet me zyrtarë qeveritarë dhe partnerë të organizatave ndërkombëtare.

Takimet do të zhvillohet mbi përpjekjet e SHBA-ve për përpunimin e refugjatëve dhe me afganët që presin zhvendosjen në Shtetet e Bashkuara.

Latest articles

Related articles