Turpi i deputetëve eunuk të Berishës që dëgjojnë akuzat ndaj ambasadores së SHBA

Sali Berisha me ironi e ka cilësuar ambasadoren e SHBA-së në Tiranë si McGonigal me fustan referuar raportit që ajo ka me opozitën.

Në mbledhjen një grup deputetësh, Berisha theksoi se Kim ka ‘sulmuar’ opozitën ashtu siç McGonigal, i cili sipas tij ka marrë para për të bërë të njëjtën gjë.

E vërteta është e kundërta. Sali Berisha është sulmuar nga SHBA dhe Britania e Madhe si minues i demokracisë, korrupsion masiv dhe lidhje me krimin e organizuar. Është e pakuptueshme për deputetë që ka qenë zyrtarë të shtetit të dëgjojnë një ish kryeministër i rënë nga vakti të sulmojnë përfaqësuesen e presidentit të SHBA, në Shqipëri. Eunukë të faraonit që do ti murosë të gjallë.

Latest articles

Related articles