Posta shqiptare në ngërç, pakot nga jashtë vonohen

Shqetësimet e qytetarëve mbi shërbimet e ofruara nga Posta Shqiptare, duket se nuk kanë të sosur. Shqiptarë nga vende të ndryshme të botës kanë nisur pako dhe thonë se ato nuk kanë mbërritur tek të afërmit e tyre dhe dhe se nuk kanë asnjë përgjigje nga përgjigje nga Posta Shqiptare.

Një tjetër problem i Postës Shqiptare lidhet me mosrespektimit e orarit zyrtar nga ana e punonjësve në filiale të ndryshme të saj.

Për të tërhequr pagesa si invaliditet, leje lindje, apo pensione, vonojnp kryerjen e pagesave, pasi pjesa tjetër e kohës ju duhej për të sistemuar dokumentat e tyre.

Latest articles

Related articles