Sociologu Mërtiri: Rama ka vetëm një fat. Ai quhet Sali Berisha! Taksirati popullit


Nga Ergys Mërtiri

Kryeministri Edi Rama eshte i rrezueshem me zgjedhje, por kerkon nje opozite qe ta rrezoje. Ne pamundesi per te prodhuar legjitimitet dhe moral politik, Berisha kercenon me destabilitet.

Kurre ndonjehere ne kete vend nuk ka pasur qeveri me te diskredituar se kjo. Kurre ndonjehere pakenaqesia e shoqerise me qeverine nuk ka qene me e madhe, megjithe kontrollin e mediave, biznesit dhe institucioneve qe ushtron Rama. Por nga ana tjeter, kurre ndonjehere një kemi pasur ndonje opozite me te dobet dhe gjithashtu te diskredituar se kjo qe kemi tani.

Rama ka vetem nje fat. Ai quhet Sali Berisha, dhe eshte arsyeja pse kjo qeveri e ka kaq te lehte fitoren, ne mjerimin ku ndodhet.

Taksirati i pooullit.

Latest articles

Related articles