Përfundon nominimi/ Kush janë katër banorët e njohur që kaluan në televotim?

Efi, Tea, Armaldo dhe Bjordi dolën në nominim këtë javë.

Efi dhe Tea morën 4 vota, ndërsa Bjordi dhe Armaldo 3 vota, duke kaluar në televotim.

Kujtojmë se Diola është imune, pasi Bjordi i cili fitoi sfidën e ‘Lojës se Memories’, ia dhuroi imunitetin e tij asaj.

Latest articles

Related articles