PD dorëzon listën e anëtarëve të KZAZ. Gaz Bardhi shkon në KQZ

PD dorëzon listën e anëtarëve të KZAZ. Ka qenë Sekretari i Përgjithshëm i PD z. Gazment Bardhi që ka dorëzuar listën e plotë të anëtarëve dhe sekeetarave të KZAZ për zgjedhjet vendore të 14 Maj.No photo description available.

Latest articles

Related articles