“E mora personale kur i dhe imunitetin Diolës” – Luizi i tregon Biordit

Luizi diskutoi edhe imunitetin e Diolës. Luizi i tha Bjordit që e mori personale veprimin e tij kur i dha imunitetin Diolës, pasi u kthye nga ai dhe i qeshi në fytyrë.

Luizi shtoi që ai e don jashtë shtëpisë Diolën dhe se këtë gjë e ka përsëritur vazhdimisht. Sipas tij, ai e kuptoi sikur Bjordi e bëri kastile zgjedhjen për t’i dhënë imunitet Diolës.

Bjordi nga ana tjetër, tha që thjesht kishte dëshirë ta bënte lojën më interesante, por vetëm kaq.

Latest articles

Related articles