‘Pajtimi’ mes Oltës dhe Efit – Luizi: U zhgënjeva, si ka mundësi që Efi ma bëri këtë punë…

28 Janar 2023
Olta dhe Efi hëngrën një darkë në dhomën e surprizave, për tu sqaruar për çdo paqartësi dhe keqkuptim që kishin me njëra-tjetrën.
Pas bisedave të shumta të cilat u shoqëruan me debate dhe të qeshura, vajzat arritën të sqaroheshin me njëra-tjetrën.
Edhe pse ata sqaruan çdo keqkuptim, kjo nuk e ndryshoi marrëdhënien mes tyre, pasi edhe pas darkës, qëndruan të diferencuara në shtëpi.
Efi: Loja ime është të sillem sa më mirë me Oltën. Diskutimi shkoi mirë. Në rradhë të parë, ato gjëra që Olta nuk më lejonte t’i thoja, i listova dhe ja thash. Kjo ka rëndësi. Përgjigja e Oltës gjithmonë ka qenë po, po. Vërtetë mendimet me Luizin mund të jenë të përbashkëta, por unë nuk influencohem. Nëse do ishte kështu, do bashkohesha me shumicën. Vijoj të mendoj që Olta është person negativ.
Zhaklin: Unë mendoj se Efi luan vetëm, por është aleate e Luizit. Gjatë këtyre ditëve, Efi ja ka thënë Luizit që unë të mbështes ty dhe i ka thënë që do të ndihmoj me Kiarën, që të zbuten marrëdhëniet.
Olta: Për atë që tha Efi nuk kam koment fare.
Luizi: Nuk e di fare çfarë ka Efi në mendje apo në zemër. Është e vërtetë që ajo më ka ndihmuar shumë që të afrohem me Kiarën. Ajo që pash mu duk si déjà vu, fiks si Olta dhe Genti. Thash si ka mundësi që Efi ma bëri këtë punë, u ndjeva keq. Ishte fiks si situata me Gentin. Po të ishte vetem klipi, nuk do e besoja, por për aq kohë sa e tha me zë, patjetër që e besoj. Fundja, vetëm kemi hyrë të gjithë këtu. Në kuadër të lojës, nuk i vë faj.
Efi: Unë dua të theksoj diçka. Nuk luaj për të shkelur parimet e mia. Parimi im është që nëse një person ka të drejtë, e mbështes, nuk më intereson loja në këtë pikë.

Latest articles

Related articles