Ja kush janë 21 personat e goditur nga operacioni i SPAK-ut

Një grup kriminal i trafikut të lëndëve narkotike që operonte Shqipëri-Itali është shkatërruar.

21 shtetas shqiptarë janë arrestuar në operacionin ndërkombëtar të ndërmarrë nga Guardia di Finanza e Breshias, në bashkëpunim me autoritetet shqiptare, SPAK dhe BKH.

Ata akuzohen për përfshirje në grup të strukturuar kriminal dhe trafik të lëndëve narkotike.

Emrat

Braniol Liço

Gernard Beu

Emirjan Beu

Dorian Beu

Syrjan Tola

Igli Lala

Ramazan Grada

Florid Vukaj

Gjergj Zefi

Renato Zefi

Rexhep Dallupi

Alfred Luli

Gjergji Luli

Saimir Prenga

Lorik Prengaj

Francesco Çeçi

Ilir Duro

Lulzim Selimi

Dhimitër Nina

Eledja Dedej

Enkeleda Bakalli

Latest articles

Related articles