“Janë aq egoistë dhe nuk u plas fare”| Efi bisedon me banorët (VIDEO)

Pasi Efi dhe Luizi dëgjuan përgjigjet e të gjithë banorëve, për propozimin që erdhi nga Vëllai i Madh, i cili dha si opsion daljen e atyre të dyve nga dhoma e izolimit, në këmbim të 10 mijë eurove, dy banorët premtuan ‘hakmarrje’.

Pesë prej banorëve të shtëpisë, votun kundër daljes së tyre nga izolimi, ku njëra prej tyre ishte edhe Tea.

Në një bisedë të bërë në oborr, ku të pranishëm ishin Bjordi dhe Tea, Efi i tha kësaj të fundit që ajo dhe të tjerët u treguan egositë që menduan vetëm për çmimin, kur atyre u tha Kiara që ajo ndihej keq në izolim.

Latest articles

Related articles