“S’kam pse të shpjegoj çfarë kam në zemrën time”| Kiara diskuton me Bjordin (VIDEO)

Kiara dhe Luizi gjithashtu analizuan gjendjen e Bjordit, i cili u përfshi në lot, pasi votoi pro për të hequr 10 mijë euro nga çmimi i madh, për të nxjerrë Efin dhe Luizin nga dhoma ku ata do të qëndronin vetëm për tre ditë.

Kiara u shpreh e zhgënjyer nga lëkundja, siç e cilësoi ajo, e Bjordit.

Latest articles

Related articles