“A je te grupi im?”| Olta bisedon me Kristin dhe Armaldon(VIDEO)

Duke biseduar me Kristin dhe Armaldon, Olta foli edhe një herë për grupimet në shtëpi. Kjo e fundit e pyeti Kristin se cilit grup i përket, sepse sipas saj ai po luan dhe me të, dhe me Luizin.

Olta i tha ‘maestros’ se Kristi është i mençur, pasi e ‘godet’ atë bashkë me Luizin dhe nuk përballet i vetëm.

Sipas saj, Kristi nuk e nominon Luizin, pasi ai shkon keq me të dhe në këtë mënyrë ai nuk ka pse lodhet me Oltën, kur me të fare mirë mund të merret Luizi.

Latest articles

Related articles