“Zinxhiri” çoi në televotim 4 banorë – Olta dhe Kristi sërish në ‘fije të perit…

Vëllai i Madh vendosi të nisë një zinxhirë shpëtimesh, ku Armaldo zgjodhi i pari, duke qenë se ishte lider ktë javë.

Në televotim si pasojë e këtij zinxhiri, shkuan Eni, Tea, Kristi dhe Olta.

Këta të katërt do të garojnë me njëri-tjetrin këtë javë, ku njëri prej tyre do të lërë shtëpinë spektaklin e rradhës.

Latest articles

Related articles