Valbona Mema dhe Xhonatan Islamin bëhen pjesë e shtëpisë së Big Brother Vip 2

Këngëtarja e njohur e muzikës popullore Valbona Mema është banorja e dytë, e cila i shtohet shtëpisë së madhe të Big Brother mbrëmjen e sotme.

Në klipin prezantues, këngëtarja u shpreh se gjëja që nuk i pëlqen në shtëpi është mungesa e disiplinës. Amosi është i preferuari i saj.

Mema u fut në shtëpi si këngëtare, për të përformuar për banorët, pa e ditur këta të fundit që ajo do të ishte banore e re.

Valbona Mema bashkë me Xhonatan Islamin, nisin sonte rrugëtimin dhe garën e fortë për çmimin e madh.

Latest articles

Related articles