Luizi dhe Efi fitojnë garën e ‘The Voice of Big Brother’ – Vëllai i Madh i izolon në dhomën e ‘bebave…

Dea, Efi dhe Bjordi u përzgjodhën nga juria e improvizuar si finalistë, për performancën më të mirë në ‘The Voice of Big Brother’ që u zhvillua gjatë kësaj jave.

Ata garuan sërish gjatë spektaklit, ku vetëm njëri prej tyre u zgjodh fitues.

Bektashi, Maliqi dhe Male zgjodhën Luizin dhe Efin si çift fitues të kësaj sfide.

Fituesit e ‘The Voice of Big Brother’ do të qëndrojë në një dhomë bebash brenda në shtëpi, por pa patur kontakt me banorët e tjerë. Ata do të luajnë rolin e prindërve, deri të martën.

Latest articles

Related articles