Tea don Luizin, Luizi-Kiarën dhe Kiara veten” – Zhaklin komenton debatin…

Debati mes Teas dhe Luizit u komentua edhe nga opinionistët, Arbër Hajdari dhe Zhaklin Lekatari.

Zhaklin tha se Tea don Luizin, Luizi, Kiarën dhe Kiara veten, pra është krijuar një treshe.

Zhaklin: Midis Teas dhe Luizit ka një tërheqje sesksuale në mënyrë të fshehur. Për mua gjestet e Teas, bëhen kur ka një lloj intimiteti. Për shkak të këtij intimiteit, Tea u lëndua aq shumë nga komenti i Luizit. Kur nuk e don një person, nuk të lëndon aq shumë fjalka e tij. Prandaj ajo është aq e lënduar. Edhe përfshirja e Luizit në buxhet, më bind më shumë për këtë.

Arbër: E mbështes totalisht Zhakun. Është shenjestër.

Zhaklin: Tea i thonte Luizit se nuk do ta shihte më atë shikim. Ka një luftë passive të heshtur që ndodh me trup.

Latest articles

Related articles