“Është i ligë!”| Vajzat flasin për Luizin| Kejvinën e kishte “Kalin e Trojës”

Tea dhe Olta e kanë kthyer Luizin në rivalin numër një, brenda në shtëpi. Sipas Oltës, Luizi e ka përdorur Kejvinën si ‘Kalë Troje’ dhe se këtë gjë, ja ka thënë vetë ai.

Olta shtoi se Kejvina shkoi deri në atë pikë sa përdori dhunë fizike, vetëm për shkak të Luizit. Pas incidentit që ndodhi në njërin prej spektakleve, Olta tha se ishte e bindur që Kejvina do ishte jashtë shtëpisë.

Duke folur me Tean në lavanderi, Olta tha se Luizi është njeri i ligë prandaj e provokoi situatën deri në këtë pikë.

Latest articles

Related articles