Mjekët dhe infermierët në QSUT pa rroga që prej dhjetorit


Mjekët dhe infermierët në QSUT kanë ngritur shqetësimin për shkak se nuk kanë marrë ende pagat e muajit dhjetor.

Ata janë shprehur të shqetësuar pasi kanë theksuar e është hera e parë që nuk kanë pasur vonesa të tilla prej kaq shumë ditësh.

“Mjekët dhe infermierët në QSUT nuk kanë marrë pagat e muajit dhjetor. Ata kanë përfituar shpërblimin. Mjekë dhe infermierë kanë thënë se muaji janar zakonisht ka pasur vonesa të pagave, por jo deri në këtë pikë. Kjo problematikë është ngritur edhe nga shoqata e infermierëve”.

Latest articles

Related articles