Të shpallur në kërkim për vepra të ndryshme penale, arrestohen 4 persona (emrat)

Si rezultat i disa kontrolleve të befasishme nga Policia e Vlorës janë kapur dhe arrestuar 4 shtetas të shpallur në kërkim për vepra të ndryshme penale.

Të arrestuarit janë, M.M, 64-vjeç, banus në Vlorë, i shpallur në kërkim për veprën penale “Korrupsion pasiv e personave që ushtrojnë funksione publike”.

Arsen Shyti, 39-vjeç, i dënuar më 3 vjet e 3 muaj e 25 dit burg për prodhim dhe shitje të lëndëve narkotike si edh Prodhim dhe mbajtje pa leje të municioneve.

Miky Ibrahimi, 44-vjeç, i dënuar me 3 vjet burgim, për heqje të paligjshme të lirisë dhe Eliton Demiraj, 41-vjeç i dënuar me 8 muaj bug për vjedhje të energjisë elektrike.

Latest articles

Related articles