Djemtë e big brother vishen si vajzat| Kush imitoi kë?

Prova e caktuar nga Vëllai i Madh, ku djemtë duhet të imitonin vajzat, krijoi harmoni në shtëpi.

Luizi imitoi Efin, Ronaldo Nitën, Bjordi Dean, Eni Diolën, Armaldo Tean, Amosi Kiarën.

Imitimet e djemve u pritën me të qeshura dhe shumë batuta nga vajzat.

Latest articles

Related articles