“Veç ki besim te unë”| Kiara-Luizit| Po të mos ishe ti kjo shtëpi nuk do kishte kuptim!

Kiara duket se po bën një hapa para kundrejt Luizit.

Orët e vona të natës i gjetën ata më të afruar, si rrallë herë deri më tani Kiara i tha Luizit se shtëpia nuk do kishte kuptim pa të.

Kiara: Po të mos ishe ti kjo shtëpi nuk do kishte kuptim dhe këtë nuk ta them për të bërë qejfin. Ke shumë humor, se mbaj dot të qeshurën.

Luizi: Veç ki besim te unë, kaq po them!

Latest articles

Related articles