Pasagjeri filmoi gjithçka, momenti kur rrëzohet avioni në Nepal (VIDEO)

Punonjësit e energjencave civile kanë hequr dorë nga shpresa për të gjetur të mbijetuar pas katastrofës më të rëndë ajrore të Nepalit në dekada. Zyrtari lokal Tek Bahadur tha se shanset për të gjetur dikë të gjallë ishin “zero”. Megjithatë, të dhënat e fluturimit të avionit dhe regjistruesit e zërit ishin gjetur.

Në videon e mëposhtme gjendet dhe video, e cila ishte filmuar nga një pasagjer në momentin e rënies së avionit.

Ishin 72 pasagjerë dhe ekuipazh në bordin e fluturimit të Yeti Airlines nga Katmandu në qytetin turistik të Pokhara, i cili u rrëzua të dielën. Është ende e paqartë se çfarë e shkaktoi përplasjen. Punonjësit e energjencave civile kanë hequr dorë nga shpresa për të gjetur të mbijetuar pas katastrofës më të rëndë ajrore të Nepalit në dekada. Zyrtari lokal Tek Bahadur tha se shanset për të gjetur dikë të gjallë ishin “zero”. Megjithatë, të dhënat e fluturimit të avionit dhe regjistruesit e zërit ishin gjetur.

Në videon e mëposhtme gjendet dhe video, e cila ishte filmuar nga një pasagjer në momentin e rënies së avionit.

Ishin 72 pasagjerë dhe ekuipazh në bordin e fluturimit të Yeti Airlines nga Katmandu në qytetin turistik të Pokhara, i cili u rrëzua të dielën. Është ende e paqartë se çfarë e shkaktoi përplasjen.

 

Latest articles

Related articles