Dorëheqja e deputetit të PD në Vlorë, ja kush e merr mandatin (Emri)

Gëzim Ademaj pritet të marrë mandatin e deputetit të PD në qarkun e Vlorës pas dorëheqjes së Fation Veizaj. Ky i fundit hoqi sot dorë nga mandati, duke dhënë dhe arsyet e këtij vendimi.

Sipas listës së kandidatëve për deputetë në zgjedhjet e 2021 mandati i kalon Gëzim Ademajt. Nëse dhe ky nuk e pranon, sipas radhës i kalon Jolio Dines.

Ademaj ka qenë më parë Drejtor i minierës së Selenicës dhe ishte përfaqësues i PDIU në listën e kandidatëve të PD në zgjedhjet e 2021.

Latest articles

Related articles