Bashkia Klos bën bilancin| Dëme në disa banesa, ja njësitë e prekura

Sipas raportimeve të orës 12.00 për qarkun Dibër.

Informacioni vin nga Bashkia Klos, ku deri ne keta momente njoftohen per demtime te pjeseshme ne banesa si:

Nj.Adm.Xiber, fshati Xiber Hane (Halil Sula, Kadri Haka, Avni Dakuci).

Fshati Xiber Murrize(Murat Bardhi, Ali Keta, Veli Karaj).

Nj.Adm.Gurre, fshati Gurre e Madhe(Ethem Kadiu).

NJ.Adm.Klos fshati Bel(Alfred Kaçuli).

Një banesë e dëmtuar në fshatin Luzni, bashkia Dibër. Administrata e Bashkive eshte ne monitorim te situatës dhe prane banoreve te tyre.

Po ndjekim situatën nga afer .

Latest articles

Related articles