Deputeti i PD përfiton nga hapja e dosjeve, Gështenja: Dosja ime e pastër, asnjë lidhje me ish-sigurimin

Deputeti i Partisë Demokratike, Lefter Gështenja i është drejtuar zyrtarisht Autoritetit të Dosjeve që të verifikojnë figurën e tij dhe të familjes së tij.

Ai thotë se duhet ta nisim nga vetja që më pas t’i këkrojmë llogari kundërshtarit. Ai ka publikuar dokumentet dhe tregon se nuk ka asnjë lidhje me ishSigurimin e Shtetit. Ai ai dhe as familja e tij.

Nga Lefter Gështenja

Iu drejtova zyrtarisht Autoritetit të Dosjeve të verifikojë figurën time dhe të familjarëve të mi.

Përgjigja erdhi: ASNJË lidhje me ish Sigurimin e Shtetit as unë dhe as familjarët e mi!

I qëndroj parimit se duhet ta nisim nga vetja, para se t’ja kërkojmë kundërshtarit.

Të jesh i pastër nuk ka të bëjë me ligjin por me moralin! Nuk i duhet shqiptarëve hapja e dosjeve nëse ata që drejtojnë vendin nuk marrin guximin të verifikojnë emrin e vet!

Latest articles

Related articles