Puthja e parë mes Deas dhe Amos

‘Digitalb Movie Night’ ishte prova e radhës e dhënë nga ‘Vëllai i Madh’ për banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Dea dhe Amos realizuan skenën e ‘The Notebook’, ku përveç emocioneve dhe momenteve argëtuese, ata dhuruan edhe puthjen e parë, që aq shumë u priste nga teleshikuesit, por edhe nga banorët.

Latest articles

Related articles