Luizi i kërkon një mundësi tjetër, Kiara: Po të doje nuk gënjeje siç bëre!

Sëmundja e Kiarës i ka dhënë një arsye Luizit për t’iu afruar asaj.

Por sërish ajo i ka kujtuar atij që të mbajë distancën.

“Je i ngjitur, shumë i bezdisur”, i tha Kiara atij.

Luizi: Unë kam qejf të rri me ty!

Kiara: Unë nuk të besoj! Po të doje nuk gënjeje siç bëre!

Luizi: po të jap fjalën që do ndryshoj!

Kiara: Nuk ke ndryshuar dhe njeriu nuk ndryshon për pak ditë! Më jep pak hapësirë!

Latest articles

Related articles