Kiara e zhgënjyer me Oltën: Ke treguar mungesë respekti

Kiara i tha Oltës se ndihet e zhgënjyer nga ajo, pasi sipas saj Olta kur ka diçka që i intereson ajo e dëgjon deri në fund, kurse Olta bën të kundërtën.

“Shumë mirë bërë qe more zemër dhe e the”, ia ktheu Olta, ndërsa Kiara insistoi se këtë situatë Olta e ka bërë vazhdimisht.

Kiara: Ti flet vetëm kur do, kur nuk të intereson e lë. Bëj si do, s’ka gjë!

Olta: Unë nuk dua ta bëj këtë bisedë në sy të të gjithëve!

Latest articles

Related articles