Emmanuel Macron| Ekzekutimi i fundit i Iranit, akt barbar

Ekzekutimi i shtetasit britaniko-iranian Alireza Akbari Emmanuel Macron| Ekzekutimi i fundit i Iranit, akt barbar shtë një akt i urryer dhe barbar, tha sot presidenti francez Emmanuel Macron.

Ai shprehu solidaritetin me Britaninë, e cila e dënoi ekzekutimin, pavarësisht thirrjeve nga ai vend dhe SHBA-ja për të liruar Akbari, 61 vjeç, pasi ai u dënua me vdekje për akuzat e spiunimit për Britaninë, raportoi Reuters.

Në një regjistrim audio të transmetuar nga BBC Przan të mërkurën, Akbari tha se ai pranoi krimet që nuk i kishte kryer pasi u torturua.

Latest articles

Related articles