Kejvina dhe Kristi nuk i ndalin ngacmimet: Ti je zemra ime dhe pikë!

Kristi dhe Kejvina e kanë kaluar pasditen duke bërë batuta e ngacmime me njëri-tjetrit.

Kejvina: Ti je zemra ime dhe pikë!

Kristi: Si qenkam zemra jote?

Kejvina: Kështu kam vendosur unë!

Kristi: Ti zemra u thu të gjithëve! Avash njëherë! Imagjino të kesh Kejvinën grua!

Kejvina: Nuk do mërzitesh kurrë!

Latest articles

Related articles