Fillojnë përgatitjet për stërvitjet “Defender Europe-23”, “Strong Balkan-23”

Përgatitjet për stërvitjet “Defender Europe-23”, “Strong Balkan-23”, si dhe ecuria e procesit të punimeve mbi përmirësimin e infrastrukturës stërvitore dhe akomoduese ishin çeshtjet me të cilat diskutova nga afër gjatë vizitës në ambientet e Komandës së Forcës Tokësore dhe Regjimentit të Operacioneve Speciale.May be an image of 7 people, military uniform and outdoors

Latest articles

Related articles