“Mos ma largoni Luizin”, Kiara e prekur pas deklaratës në shtëpinë e “BBVA”: Kjo shtëpi nuk ka kuptim pa të!

Kiara ka mbetur e shokuar pas mohimit të Luizit se nuk është ai që është sëmurë.

Kiara: Nuk e di uroj të bëhet më e mira por pa Luizin nuk ka kuptim kjo shtëpi.

Zhaklina: më habit Kiara. E shoh të gllabëruar komplet nga Luizi. Po vuan nga një sëmundje e krijuar dhe kjo nuki është e drejtë.

Arbri: Mëshira është hyjnore. Është si film kjo e sotmja, jam i gatshme jo vetëm për Luizin, por duhet që Luizi me patjetër të vizitohet që të binden të gjithë, sepse nuk mund të thuash mendoj që jam sëmurë. Nuk mund të trajtojmë një thriller këtu.

Latest articles

Related articles