I vendosën gjobë biznesmenit të ndërtimit, Salillari- Gjykata lë në burg tre kërcënuesit

Jasmin e Rezart Pepaj dhe Sherif Kadroviç, janë lënë në burg nga Gjykata e Tiranës për veprën penale të mashtrimit, ku në shënjestër të tyre ishin biznesmenët.

Gjykata pranoi kërkesën e Prokurorisë për masën arrest me burg.
Mediat kan ëraportuar një ditë më parë duke iu referuar burimeve zyrtare nga Policia, se personat e arrestuar i kishin vendosur gjobë biznesmenit Pëllumb Salillari.

Latest articles

Related articles