Alda Klosi ka qenë drejtoreshë në drejtorinë e Koncesioneve në Ministrinë e Financave dhe Ekonomisë!

Ish shefja e Kabinetit të zv Kryeministrit Ahmetaj është vjedhur në shtëpinë e saj dhe ajo akuzon pstruesen që i ka vjedhur asaj mbi 100 mijë euro në shtëpi. Prokuroria i ka zbuluar ndërkohë 400 mijë euro të tjera.

Ish shefja e kabinetit të Ahmetaj, e cila ishte dhe në karriget e Komisionit Hetimor të Inceneratorëve kur u pyet Ahmetaj, ka qenë drejtoreshë në Drejtorinë e Koncesioneve. Shkresa e zbuluat nga Faktor.al dëshmon se znj Klosi ka hartuar një shkresë drejtuar z. Koka (asokohe ministër mjedisi).

Pas eksperiencës së saj në MFE zonja Klosi ka vazhduar të jetë në stafin z. Ahmetaj so shefe kabineti dhe më pas është punësuar në AMF. Ky institucion drejtohet nga Ervin Mete, ish zv ministër në kohën kur MFE drejtohej nga Ahmetaj.

Latest articles

Related articles