Vazhdimi i filmit ”Gladiatori” u konfirmua më në fund, 23 vjet pas origjinalit

Vazhdimi i filmit ”Gladiatori” u konfirmua më në fund, 23 vjet pas origjinalit, shtuar datën e fillimit të xhirimeve, sipas ”The Sun”.

Ai është një nga filmat më të mirë aksion dhe tani regjisori i suksesshëm Ridley Scott po i rikthehet epikës romake ”Gladiatori” me një vazhdim të ri.

Fjalët për një vazhdim të dramës historike kanë qarkulluar që prej pesë vjetësh, pasi regjisori la të kuptohet për një skenar të mundshëm që do ta lejonte atë të ringjallte botën e sjellë në ekran nga Russell Crowe dhe Joaquin Phoenix.

Dhe tani, 23 vjet pas origjinalit, ekipi i produksionit ka filluar kastin për rolet kryesore në një film të ri.

Mësohet se xhirimet janë planifikuar për në maj.

Vendndodhjet janë zgjedhur në qytetin maroken të Uarzazates, i cili po ndërton një reputacion si një vend i preferuar për krijuesit e filmave për shkak të peizazheve të tij.

Mendohet se i riu Lucius Verus, djali i perandoreshës romake Lucilla, mund të sigurojë lidhjen me historinë origjinale.

Shpresohet se heroi i luajtur nga Russell do të shfaqet edhe në filmin e ri për sa kohë që ai po regjistrohet për një rol.

Maximus vdiq në fund të filmit dhe u pa duke u ribashkuar me gruan dhe djalin e tij të vrarë.

Filmi mund të jetë gati në fund të 2024-ës./

Latest articles

Related articles