“Jemi kundërshtarë, por jo armiq…” – Përplasja Luiz-Amos

Sonte spektakli i Big Brother VIP 2 nisi me përplasjet mes Amosit dhe luizit, pasi Amosi u zgjodh si lider i shtëpisë.

Në spektakël u transmetua një klip që përmblidhte këto momente. Pasi panë klipin dy protagonistët u përgjigjën kështu:

Luizi: Në fillim Amosi më dukej arrogant, por mendoj se është djalë gjigant. Dean e kishte në xhep…

Dea: Kujdes kur flet, si në xhep?

Luizi: Mua më pëlqen se Amosi vjen dhe mi thotë gjërat në sy!

Dea: Kujdes kur referohesh!

Luizi: Sa për babanë e ka burrë zotëri , nuk ia përmend për keq. Por e diskutuam dhe këtë e zgjidhëm. Megjithatë si kundërshtar si fal asnjë milimetër por nuk e kam armik. Besoj që kur të dalim që këtu do jemi miq.

Latest articles

Related articles