“Olta po bën fushatë politike”/ Genti-banorëve: Shfrytëzoi faktin që të gjithë jeni kapur me mua

Sipas Teas, Olta është duke bërë fushatë politike, por banorët thotë ajo nuk po i largohen Gentit, prej saj.

Tea: Arsyeja pse të janë kthyer të gjithë, ti mendon se është për shkak të Oltës. Olta po bën fushtatë politike, kjo është e vërtetë! Olta këtë e bën me çdo person që ka përplasje, siç e bëri me Zhkalinën, por ty nuk po të largohen të gjithë për shkak të saj. Tani ti këtë gjë se bën për shoq, ti nuk e ke strategji, se ty realisht nuk të pëlqen kur të tjerët futen në kuzhinë.

Genti: Ajo u kap një fjale, dhe shfrytëzoi rastin që të gjithë keni pas me mua gricje, dhe erdhi tek ju me radhë.

Latest articles

Related articles