“Ti mban erë” – Plas mes Zhaklin Lekatarit dhe Olta Gixharit: Nuk ke edukatë, as empati

Zhaklin Lekatari ka komentuar gjatë spektaklit sonte debatin mes Oltës dhe Zhaklinës, e cila la shtëpinë dje. Sipas opinionistes arsyeja e debatit ka qenë xhelozia femërore.

Zhaklina: Arsyeja e vetme më duket xhelozia femërore dhe më vjen shumë, shumë keq që shoh dy gra që zihen. Unë nuk pashë një argument të vërtetë. Askush nuk e di arsyen. Në një debat të dy palët mbajnë përgjegjësi. Olta e dashur ke pasur përgjegjësinë tënde dhe nuk ke pasur kulturë, nuk ke pasur edukatë, nuk ke pasur empati. Ti nuk mund t’i thuash tjetrës: Largohu 1 metër. Unë e kuptoj që është një lojë, por në këtë lojë ti mund të zgjedhësh edukatën qytetare. Ato provokimet që thua ti janë imagjinare. Nuk është provokim se të tha ty ajo ma laj pak gotën, por më duket më provokuese kur ti i thua tjetrës: Ti mban erë, më qëndro larg. Ke prekur dinjitetin e tjetrës.

Latest articles

Related articles