‘Big Brother’, Luizi i thotë Efit: Ik andej ha m.t…

Duket se dënimi që u dha dje në mbrëmje Vëllai i Madh banorëve për fjalorin banal dhe fyes për disa ka rënë në vesh të shurdhër, përderisa Luizi sot në një debat me Efin e ofendoi sërish atë.

Hajde ha m*t, Luizi banalizon debatin me Efin, Olta: Mos, se do penalizohemi të gjithë!

Në zënkë e sipër Luizi i thotë Efit: “Hajde ha m* t”.

Efi: Kështu vazhdo, je i mrekullueshëm. Ja edukata jote!

Ndërkohë situata nuk ju ka pëlqyer as banorëve të tjerë, të cilët thonë se për faj të Luizit do penalizohen të gjithë!

Jo më një! Ndahen Efi dhe Mikela, por biletën e kthimit e merr vetëm njëra! – Big Brother VIP 2

Latest articles

Related articles