POP; Marina dhe Luana Vjollca rrëfehen për çmenduritë e adoleshencës!

Marina Vjollca ishte e ftuara speciale e mbrëmjes së sotme e autores dhe moderatores Luana Vjollca në “Zemër Luana” këtë 1 Janar në Tv Klan.

Në një sfidë të përbashkët Luana & Marina duhet t’i përgjigjeshin pyetësorit ku zbuluan mjaft të pathëna.

Pyetjes mbi çmenduritë e tyre në adoleshencë, dy moderatoret e njohura u përgjigjën kështu.

“S’kemi dalë, s’kemi pirë alkool, cigare, lendë narkotike jo e jo!”, përfundoi Luana, ndërsa Marina shtoi se: “Është meritë e mamit dhe s’kemi pas as kohë se punonim dhe ishim në shkollë!”.

“S’kemi bërë asnjë çmenduri”, vijuan me humor që do çmenden 40 vjeç se s’ka mundës

Latest articles

Related articles