Vetëm 11 vjeç, shqiptari firmos me skuadrën prestigjoze angleze

Haris Lulaj ka bërë hapin e rëndësishmë në karrierën e tij futbollistike. 11-vjeçari pavarësisht se është në një moshë të vogël, ia ka dalë të firmosë kontratë me Brentford.

Lulaj ia ka dalë të kalojë me sukses provën dhe në këtë mënyrë ka bindur drejtuesit anglezë. Sigurisht shqiptari do të luajë për ekipin e moshave të Brentford.

Kjo për të është kontrata e parë si profesionist, me 11-vjeçarin që do të synojë që të jetë protagonist në futbollin anglez

Latest articles

Related articles