Kurban Bajrami | Besimtarët falin Namazin në sheshet kryesore të qyteteve

Besimtarët myslimanë në të gjithë vendin festojnë sot Kurban Bajramin.

Për të kryer faljen e Namazit në këtë ditë të shenjtë për ta, besimtarët janë mbledhur herët në mëngjes në sheshet kryesore të qyteteve në të gjithë vendin.

Ndërkohë, një ditë më parë, familjet myslimane zhvilluan ceremoninë e therjes së kurbaneve, duke shpërndarë më pas mishin për familjarët dhe familjet në nevojë.

Edhe dreka e sotme, do t’i gjejë besimtarët në tryezë, me urimet për më shumë begati.

Latest articles

Related articles