Zyrtare| Flamur Noka hyn në verifikim pasuror

SPAK ka nisur hetim pasuror për Flamur Nokën dhe familjen e tij, pas kallëzimit të av. Idajet Beqiri dhe pronari i një media pranë qeverisë.

Në objektin e hetimit përfshihen hetimi dhe verifikimi I gjithë transaksioneve financiare në emër të tij gruas dhe dy fëmijëve. Hetimi shtrihet në gjithë sistemin bankar të Shqipërisë, dhe në gjithë zyrat noteriale të vendit, për të parë dhe verifikuar shitjet, blerje pronash apo akt marrëveshje të tjera të tij apo familjarëve me të tretë.

Latest articles

Related articles